در حال بارگذاری ...

غلام پیله ور از پیشکسوتان با سابقه تئاتر هرمزگان در گذشت

زنده یاد غلام پیله ور از هنرمندان پیشکسوت تئاتر هرمزگان ۲۶ خرداد ماه ۱۳۹۹ در سن ۵۱ سالگی برای همیشه صحنه زندگی را ترک و به دیار باقی شتافت

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از هرمزگان، زنده یاد هنرمند غلام پیله ور بازیگری تکرار نشدنی در تئاتر هرمزگان  ۲۶خردادماه ۱۳۹۹در سن ۵۱سالگی برای همیشه صحنه دنیا را ترک و به دیار باقی شتافت. 

غلام پیله ور متولد اول شهریور ماه ۱۳۴۸در شهرستان میناب، وی در اوایــل دهــه شصت باعلاقه بسیار شدید به هنر تئاتر (بازیگری) برروی صحنه سالن آمفی تئاتر بعثت در میناب حاضرشدو زیر نظر زنده یاد ابراهیم زارعی در گروه نمایشی پتروک فعالیت هنریش را آغاز کرد. 

جنس صدا، حس وفیزیک بدنی و تکنیک استفاده مناسب از آنها غلام پیله ور را به یک بازیگر خاص تبدیل کرده بود تا باورپذیری نقش در او هویدا شود. 

وی در طی این سالها در جوار بازیگرانی چون کوروش زارعی، حسن رونده، احمد شنبه نیا، محمد اختیاری، علی زارعی، زنده یاد محمدرمضان زاده، زنده یاد عباس سبحانی مینابی، و کمی جلوتر زنده یاد عبداله رحیمی شهواری و.... هنرنمایی کرد ودر نمایش هایی چون سوز ماهی، هجوم، گل وجهله، عاشقانه هایی برای باد، معرکه در معرکه، چشم های خیره به راه، فیروزه که می خواند، سرگشته، زار و... به ایفای نقش پرداخت. درخشش او در نمایش هایی که در جشنواره های مختلفی چون جشنواره بین المللی تئاتر فجر، جشنواره های منطقه ای، سراسری، استانی توانست در عرصه بازیگری و گاها طرحی صحنه جوایزی را به آرشیو افتخارات خود اضافه کند. 

در کنار هنر تئاتر غلام پیله ور علاقه اش به هنر تعزیه هم بسیار بود و ایشان طی سالیان سال شبیه خوان تعزیه در محله خودشان یعنی محله خلفی بود و علاوه بر آن سالها بود که نقش آفرین یکی از شخصیت ها در مراسم بزرگ شیروکتل در میناب بود. 

 




مطالب مرتبط

پیام رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان هرمزگان به مناسبت روز هنرهای نمایشی

کسانی که قلب‌شان برای تئاتر می‌تپد به ارتقای آن کمک کنند
پیام رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان هرمزگان به مناسبت روز هنرهای نمایشی

کسانی که قلب‌شان برای تئاتر می‌تپد به ارتقای آن کمک کنند

رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان هرمزگان در پیامی به مناسبت روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی گفت: روز جهانی تئاتر یادآور قرن‌ها حضور بی‌دریغ و دیالوگ و گفت‌وگوی انسان با جامعه است.

|

نظرات کاربران